Totaalinrichting scheepsinterieur

Luxe scheepsbetimmering is maatwerk. Dus overleggen we veelvuldig met u. Zijn alle wensen in kaart gebracht, dan start het ontwerpen. Vervolgens ontstaat het luxe, persoonlijke interieur. Wij realiseren uw unieke woon- en werkomgeving, die ergonomisch en conform alle normen ingericht is.

Met moderne software ontwerpen we de scheepsbetimmering, stuurhutlessenaars en woninginrichting. Bij de uitvoering combineren we computergestuurde machines met ouderwets handwerk. Wij willen één ding: uw verwachting overtreffen! Van de fraaiste, efficiënte lessenaars tot compleet ontworpen en gestylede stuurhutten en keuken- en roefinrichtingen.
Voor ieder probleem vinden wij de oplossing.

De ervaring leert dat de schipper of kapitein graag vooraf de mogelijkheden ziet en de regels wil checken. Bovendien is het prettig direct de stuurstoel erbij te kunnen bekijken en bestellen. Daarom maakten wij een sectie met Stuurstoelen | Regels | Tekeningen. Kijk bij het desbetreffende beeld rechts op deze pagina of klik hier om een idee te krijgen voor uw situatie.
 
Nieuwsgierig?
Bel ons of gebruik het contactformulier voor een afspraak.